Här ekar det...

Det har vart väldigt tomt här inne de senaste veckorna. Det har hänt så mycket annat att jag helt enkelt inte har kommit mig för att blogga, men jag återkommer snart :)

Trött men lycklig :)

Imorse vaknade jag med ont i halsen men istället för att känna mig orkeslös som jag brukar göra när jag håller på att bli sjuk gick jag upp och bakade frukostbröd och när jag ändå var igång bakade jag en sats trippel-chocolate brownies också :) Sen städade jag, rensade lite i garderoben och fixade iordning i köket! Kändes himla bra att få en massa sånt gjort men nu har tröttheten tagit över så jag tänkte sätta mig i soffan med några brownies och njuta av makens sällskap och en hög hundar i knät :)Färskt bröd och ett stort fat brownies :)
Trötta vovvar <3

Äntligen rör det här landet lite på sig!

Prop 8 har precis gått igenom!!! En domare i San Francisco dömde prop 8 att gå emot konstitutionen (den förbjuder homosexuella att gifta sig), så nu är det äntligen lagligt i Kalifornien!!!

Alla firar men vet att det kan bli kortvarigt, sist lagförslag om homosexuellas giftermål gick igenom (maj 2008) överklagades den och inom några månader (tills nov 2008) var det förbjudet igen :( Men nu hoppas vi äntligen att USA kan utvecklas och faktiskt börja bevisa att de står för friheten som de är så stolta över! Det är varje människas rätt att älska den man vill, gifta sig med den man älskar och skaffa barn som man planerar att ge det bästa liv man kan, oavsett kön!

Hursomhelst, det råder glädjeyra i LA idag :)!!!!

Här är vad några kändisar tweetade när de fick veta:

Ellen: "This just in: Equality Won!"

Kelly Osbourne:"So happy over the news on prop8 its about time!"

Kim Kardashian: "Prop 8 was struck down! This news is amazing!!!! Its about time! Congrats to everyone!"

Shanna Moakler: "Tonight we celebrate! EQUALITY and LOVE for all!"

Ricky Martin: "YEAHHHHH!!!!! #prop8unconstitutional Moving Forward!!!!!!!!"

Milla Jovovich: Yay! Finally ppl r being treated equally! And CA is cool again!

Rose McGowan: Yay! No more Prop H8! I wanna be a flower girl in a wedding asap!

Olivia Munn: Prop 8 Overturned!!! Equal rights for everyone! Nice to be out of the 1950s..

Paris Hilton: What a huge historical day for equal rights in this country! They finally overturned Prop 8! There shouldn't be a law on true love. :)

Sophia Bush: A MAJOR step forward. Everyone deserves the right to love whomever they choose. I am proud to be from Cali again!Portia och Ellen hann gifta sig förra gången det var lagligtShoppingbegär!

Har mått väldigt illa de senaste kvällarna så därför har det inte blivit så mycket bloggande, men nu verkar det ha gått över för ikväll så då tänkte jag passa på att dra fram datorn  :)

Jag har fått ett sånt oerhört shoppingbegär på sistone! Jag vet inte om det beror på att lönen har börjat trilla in eller att hösten närmar sig (höstshopping slår allt i min bok!), men allt jag vill är att fylla garderoben med långa kjolar, veckade klänningar, silkiga blusar och vackra kappor. En underbar kappa är något jag bara inte kan motså, klänningar och skor i all ära, men just kappor och ytterplagg är min grej!

Vet inte hur intressant det skulle vara för er att se mina nyinköp (detta skulle ju vara mer av en skönhetsblogg), men om ni vill så kan jag ju slänga in lite bilder på mina favoriter och inköp :)Bildkälla

Hemnet tröstar

Lite deppig ikväll, sitter och hus-surfar på Hemnet och drömmer om stora ytor och fruktträd.
Jäklars vad jag vill hem nu.

RSS 2.0