Bonfire :)

Idag är det Labor Day i USA och man brukar säga att det är sista chansen att grilla innan hösten kommer så alla drar till närmaste strand för att njuta av sommaren in i det sista :)

Vi firade redan igår och åkte söderut till Huntington Beach för att möta upp ett gäng kompisar och grilla som alla andra och det var verkligen ett helt projekt! Ska det göras så ska det göras ordentligt var dagens motto och Dave som hade organiserat allt hade varit där sen 4.30(!!!) på morgonen för att reservera den bästa platsen på stranden och det lönade sig, vi hade fin utsikt över havet, en stor bonfire pit (vad kan detta heta på svenska, tro? En sån där cementcirkel som man tänder en brasa i) och volleybollnät :)Det grillas efter en lång vollebollmatch


Så dagen tillbringades med ett par tuffa matcher beachvolleyboll och grillning av carne asada kött, majskolvar, kycklig och varmkorv, och sen hade vi dukat upp en stor frukt- och grönsaksbuffé och alla grilltillbehör man kan tänka sig! Som grädde på moset dukades sen ett stor dessertbord upp med 4 olika sorters cheesecake, frukter, choklad och såklart macarons som jag hade tagit med mig från jobbet :)


När kvällen kröp på las mer vedträn på brasan och alla samlades runt elden för att hålla värmen och någon satte på en Beatles-skiva i bakgrunden medan vi grillade marshmallows och gjorde s'mores.
Det kändes som om vi förflyttades tillbaka till 60-talet, helt magiskt!Min första s'more! Och vid skymningen var det fortfarande packat längs stranden!


Elden börjar ta sig, och grabbarna sätter upp tiki-facklor och en träfigur som ska hålla borta onda andar :)Fina vänner, brasa och Beatles i bakgrunden, magiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0