Bli sjuk= Bli pank!

Kommer ni ihåg att jag skrev det här om att jag var tvungen att åka till akuten? Det var alltså nästan fyra månader sen, då betalade jag $100 som är standard akutavgift. Sen förra månaden kom det ytterligare en räkning på $130, jobbigt såklart men väntat eftersom man måste betala för varje enskilt test och sånt som doktorn gör när man väl är där. Men så idag kommer det YTTERLIGARE en räkning på $160!!! Vafasen? Jag har ju betalat tänkte jag och ringde upp, men då visar det sig att den förra räkningen kom från själva doktorn och denna räkningen kommer från sjukhuset!!! Helt j*vla otroligt! Om ni sen inte tycker att det låter så farligt så kan jag ju tillägga att vi betalar en månatlig avgift för sjukförsäkring (för att överhuvudtaget kunna gå till doktorn) och hittills i år har vi lagt ca $7000 bara på försäkringen!!! Pank pank pank såhär nära jul är verkligen ingen höjdare!!!!

Dagens beauty-email...


Kate Somerville October Special: Free Botox with Purchase!

Alltid kul att börja dagen med en påminnelse om att man börjar bli gammal :P

Du och jag

Dagen har varit fortsatt fin, det har gjorts frasiga gyllengula pannkakor, pratats, skrattats och hållits händer i solnedgången <3


Underbara måndag!!!

Att en måndag kan vara så underbar! Hjärtat lättar för varje god nyhet och ansiktet vänjer sig sakta vid att le igen.

Bildkälla

Längtan

Usch sicken rörig vecka det har varit! Ibland känns avståndet till de man älskar ännu längre än vanligt och man vill bara hålla om de, trycka deras hand och säga att allt kommer att ordna sig. Jag tänker mycket på min familj nu och längtar nåt otroligt tills jag får åka hem i jul och träffa dem!


Kanelbullens Dag i Los Angeles :)

Det är ju kanelbullens dag idag och när jag vaknade i morse så öste regnet ner, perfekt bullväder alltså!
Väl i köket upptäcker jag dock att jag saknar:

-Vetemjöl
- Mjölk
- Arbetsytor

Utmaning eller dårskap? Det återstår att se, nu står bullarna i ugnen i allafall :)

Naturlig Hudvård del 2

Då kör vi del 2 i min naturliga rutin ikväll istället, del 1 hittar ni här om ni har missat den.  Det här är produkterna som jag använder till kroppen :)
Från vänster till höger:

1. Nava Natural body scrub som jag köpte på det här eventet i våras. Underbar citrondoft och så blir man alldeles silkeslen av att använda denna, man behöver inte ens smörja in sig efteråt egentligen :)

2. Burt's Bees kroppsolja, även den citrondoftande! Älskar när det är naturlig citrusdoft, men man får vara på sin vakt så att man inte går omkring och luktar rengöringsmedel, haha!

3. Nava Natural peel. Ok, denna ska tydligen egentligen användas till ansiktet, men när vi testade den på eventet (på armen) så tod den verklgen bort ALLA döda hudceller som bara korvade ihop sig och trillade av och det såg så läskigt ut att jag tänkte direkt att "den där kommer jag aldrig att lägga på ansiktet!" Däremot gör den UNDER för mina fötter! Man lägger på gelen och masserar sen bort de döda hudcellerna och resultatet är fina lena fötter, perfekt!Det skjuts runt knutarna!

Skulle ju bloggat mer igår kväll men blev lite distraherad... Satt vid datorn i godan ro när jag hör någon skrika utanför fönstret, jag går fram och lyfter lite på persiennen för att se vad som händer och då ser jag en kille prata i sin mobil

"He shot him twice in the alley!!! Man I need to be picked up RIGHT NOW!!! The cops are coming, you gotta pick me up, I have to get out of here!!!"

När jag förstår vad det är jag hör ringer jag genast 911 och förklarar för polisen och de är jäkligt snabba! Innan jag ens har avslutat samtalet så kryllar det av poliser utanför lägenheten! De åker runt i både märkta bilar och undercover och springer runt med vapen och ficklampor och genomsöker området!

Mycket kan man säga om USA, men brist på spänning är det aldrig!

Ny kula :)

Usch vilken dag det vart igrå, inte blev den bättre heller utan snarare sämre för varje klockslag :(

Men nu är det fredag och löning så nu får det vara slut på eländigheter!
Ska sticka iväg till jobbet snart och ikväll kommer ett inlägg med lite fler produkter jag använder just nu :)Bildkälla

RSS 2.0