Bildspel från LA :)

Det blir inte så mycket bloggande nu när Cicci är här, men här kommer ett några bilder och en liten uppdatering på vad vi har hittat på hittills :)
Mumsat massor av naturgodis :)Självklart blev det ett besök på Rodeo Dr och min förra arbetsplats!Kollat på överdådiga klänningar...... och frossat macaroons!!!


Nu är hon här!!!

Idag har jag vart och hämtat min fina Cicci på flygplatsen! Så himla glad att hon kunde flyga, det har ju gått så mycket upp och ner med askan den här veckan, men allt hade gått bra och nu ska hon stanna här i två hela veckor :)

Är Anna Anka amerikan?

Gick in på Tv3 Play och kollade på "Anna Anka söker assistent" igår, och visst är det ett skräp-program i samma anda som "Svenska Hollywoodfruar", men jag tycker det är intressant ändå att se hur de ansökande reagerar på Annas tester och attityd. De tycker att Anna är lite väl hård och att det är oacceptabelt att hon lägger sig i deras privatliv, och det är det naturligtvis, enligt svensk standard.

Däremot är det inte så ovanligt att chefer beter sig precis som Anna Anka (om inte värre) här i USA!
Jag var nära vän med en av mina forna chefers assistent och hon hade ett helvete, hon var tvungen att finnas tillgänglig 24 timmar om dygnet, se ut på ett visst sätt, och fixa ALLT som skulle kunna tänkas poppa upp inkl. slå in alla chefens julklappar, och tvätta hennes bil mm.

Jag lämnade mitt förra jobb på Prada på Rodeo Dr p.g.a att min chef betedde sig, i mina ögon, helt oacceptabelt!
Självklart var uniform och strikta sminkregler vardagsmat, men när han satte en viktgräns och sa åt oss hur mycket vi skulle motionera för att nå önskad vikt, samt vad vi skulle sysselsätta oss med på fritiden (kraven var bl a att lyssna på klassisk musik och plugga ämnen så att vi skulle "kunna hålla en jämnlik konversation med kunderna" utan att framstå som dumma!) Detta var bara en liten del av det som pågick när jag jobbade där, men mina erfarenheter får mig att se på Anna Anka som en wannabe-amerikan.

Sen tycker jag avsnittet bjöd på en del (pinsamma) skratt också, som när Anna ska "avskeda" någon om hon dricker vatten mellan meningarna och säger "In-tre-ssant...In-tre-ssant", man ser verkligen att någon har sagt åt henne att göra så för att "dra ut på spänningen" eller nåt, haha!Jag vet att det är många svenskar som drömmer om att komma till USA och jobba, men ha då också i åtanke att reglerna är annorlunda här, vi är väldigt bortskämda i Sverige. Ett heltidsjobb innebär oftast inget OB/övertid, 5 dagars semester när man har jobbat 1 år, ibland inga raster (äta vi disken/skrivbordet), oregelbundna arbetstimmar (många arbetsgivare vill gärna att man jobbar ca 60h/veckan utan övertidstillägg), samt att cheferna har rätt att behandla dig som de vill (typ skrika, knäppa med fingrarna mm), givetvis undantaget sexuella/rasistiska trakasserier.

Bild: tv3.se

Fråga om USA!

I min förra blogg fick jag ofta frågor om hur det är att leva i USA, hur man bäst tar sig hit och vilka VISA som är lättast att få.

Idag fick jag min första fråga här:

Fråga:

Hej!
Jag hittade ingen flik som man kan ställa frågor till dig så jag ger mina frågor här istället. Undrar hur du flyttade till L.A? Och vad jobbar du med? Vilka är dom mest lediga jobben i L.A just nu? :) / Jennyfer

Svar:

Hej, vad kul att du har hittat hit! Det går jättebra att fråga här :)
Jag flyttade till LA för ca 4 ½ år sen eftersom min dåvarande pojkvän var Amerikan, och letade som en tok efter ett bra alternativ för att få stanna i landet en längre tid och det slutade med att jag och min pojkvän bestämde oss för att gifta oss! Ända sen jag kom till LA så har jag jobbat som säljare i olika klädaffärer och det är ett jobb som är lätt att få om du inte har så höga krav på vilken typ av klädaffär. Det är också relativt lätt att få jobb på restaurang och i andra typer av butiker, men för nästan alla andra jobb kräver dem att du ska ha en degree från ett bra college, det är väldigt viktigt här!

Hoppas det besvarar din funderingar, och fråga gärna mer om du vill :)


Sen undrar jag om det är någon vänlig själ där ute som vet hur man skapar kategorier här på Blogg.se?
Jag skulle gärna vilja ha en USA-kategori där ni kan ställa frågor :)

Mindre kemikalier i ditt liv

Jag har ju försökt undvika onödiga kemikalier i min mat och hudvård i ca 3 månader nu och jag måste säga att även om jag inte känner en massiv skillnad så mår jag faktiskt bättre i allmänhet! Idag publicerar Aftonbladet en artikel om en dokumentär som heter "Underkastelsen" där man undersöker bl a vilka effekter kemikalier som samlar i kroppen kan få, och hur mycket skit våra kroppar faktiskt innehåller. Jag hoppas att den kommer sändas på nätet eftersom jag jättegärna skulle vilja se den!

Att jag själv håller mig undan kemikalier beror till stor del på att jag tänker på framtiden och inte vill att mina barn ska få i sig massa gifter p.g.a mina val, så här kommer en lista som också publicerades i Aftonbladet idag på vad DU kan göra om du vill börja dra ner på kemikalierna i ditt liv.

22 tips för ett giftfriare liv

Undvik direktexponering:

• Använd bara kosmetika och hudkrämer utan mjukgörande ftalater och det hormonlika konserveringsmedlet paraben.

• Inga plastleksaker med ftalater till barnen.

• Använd nappflaskor i glas för att undvika Bisfenol A, som kan finnas i plast.

• Undvik plast, speciellt för varm mat. Använd glas, porslin och rostfritt stål.

• Se upp med det antibakteriella ämnet triclosan i tandkräm, deodoranter och sportkläder.

• Undvik deodoranter som innehåller aluminium.

• Undvik varor med ytaktiva fluorerade ämnen, dvs. smuts- och vattenavvisande ämnen.

• Undvik varor som innehåller bromerade och klorerade flamskyddsmedel, när det finns nedbrytbara alternativ.

• Ställ krav på leverantörernas information.

• Köp miljömärkta datorer.

• Vädra ofta när du köpt ny dator, tv och andra elektroniska artiklar.

Undvik bekämpningsmedel:

• Handla ekologisk och miljömärkt mat, grönsaker, kött, fisk, ost osv.

• Handla ekologiska mjölkprodukter, juice, öl och vin.

• Använd kläder av ekologisk bomull, om inte: tvätta innan du använder dem.

• Sov i sängkläder av ekologisk bomull.

• Följ Livsmedelsverkets rekommendationer om du är fertil kvinna.

Annat du kan göra:

• Sopsortera ditt avfall.

• Handla begagnat.

• Ställ krav på din arbetsplats miljöcertifiering.

• Vädra och dammsug ordentligt, speciellt i barnkammaren.

• Häll inte ut färgrester, kemikalier, lösningsmedel eller läkemedel i avloppet.

• Sluta röka.

(Källa: till stor del från underkastelsen.se, även naturskyddsföreningen, livsmedelsverket)


(Lista som sagt lånad från Aftonbladet)Macaroonfrälst!

I flera år har jag hört folk prata om detta lilla bakverk, liten och söt och färglad, och tydligen mer beroendeframkallande än heroin! På senaste år har de även börjat synas bland storbloggarna och då särskilt en tjej som, trots att hon alltid går på diet inte kan motså att trycka i sig två-tre dussin macaroons de gånger hon är i London eller Paris. Fattar ni? Ingen kan motstå suget!

Det talas alltså mycket gott om macaroons, men av nån anledning så är det en kommentar som hörs högst inom mig när någon nämner denna lilla kakan, och det är när en tjej för många år sen sa åt mig att jag inte har missat något för "det smakar bara papper och tapetklister", så hittills har jag inte vart sådär jättepigg på att testa macaroons,

Tills idag. Jag vägen om Abbot Kinney på väg till jobbet och fann att jag stod rakt framför Jin Patisserie som är kända här i LA för sina macaroons, så jag bestämde mig för att prova en eftersom de är gjorda på mandelmjöl och i så fall skulle vara en perfekt efterätt att bjuda Cicci (som är glutenallergiker) på när hon kommer hit i helgen.

OCH HERRE GUD OCH HANS MORMOR SÅ GOTT!!!! Varför har jag inte provat de här innan???? Jag provade en liten rosa hasselnötsmacaroon och jag önskar att jag hade köpt 10 till, så himla god!

Hit blir det verkligen ett besök med Cicci :)


Ideal (bieffekt: Komplex)

Jag läste ett intressant inlägg hos Bloggkommentatorerna nu på morgonen, det handlar om det outtömmliga ämnet skönhetsideal. Jag tycker absolut att bloggarna har ett ansvar (precis som all media) att förmedla ett sunt ideal, men det luriga är att definiera "sunt".

Jag har väldigt svårt för när folk säger att folk är sunda för att de har en viss kroppsform eller en viss vikt eftersom jag har vänner i alla storlekar som är både hälsosamma och älskar sina former, oavsett om de väger 45kg eller 85kg! Jag tycker att det är just hälsan man ska fokusera på, bara för att jag har en kompis som väger 45kg betyder inte det att jag skulle kunna väga det och fortfarande vara hälsosam, jag väger ca 55kg (lägg till eller dra ifrån ett par beroende på säsong kanske :P) och jag vet att detta är min "happy weight", där jag mår som bäst och det jag väger när jag äter mat som är bra för min kropp men ändå njuter av mat som är bra för min själ :)

Jag har inte alltid varit nöjd, tydligen vägrade jag redan som 7-åring (har mamma berättat) att ha på mig vissa klänningar för att jag tyckte jag såg tjock ut och jag kommer ihåg att jag kände mig som den "tjocka" nästa hela skoltiden, men i gymnasiet ändrades det, kanske just för att jag fick vänner i alla former eller kanske för att jag har mognat och insett att jag vill leva livet till fullo istället för att oroa mig för kalorier.

Det är klart att jag fortfarande har dagar när jag känner att "Åh, om min mage bara var lite plattare", men då tänker jag bara på alla underbara människor i mitt liv, min man, min familj, mina fina vänner, och den lycka jag känner då, kan inte toppas av något, inte ens en platt mage :)Mat för själen

Ögonfransar och Sugarplum förgyller min vecka :)

Ok, så jag har inte baaara städat den här veckan, hehe. I tisdags gick jag till Petite Spa och färgade ögonfransarna för första gången! Jag har visserligen försökt färga dem hemma förut med ett sånt där kit (från typ Depend) men det blir aldrig bra :S Jag får aldrig färgen att täcka fransarna... Jaja, hursomhelst så fixade fina Juliana det jättebra och nu är mina ögonfransar kolsvarta!Ok, kanske inte riktigt på den här nivån, men ni fattar poängen...

När jag ändå var där passade jag på att använda mitt tillgodokvitto som jag fick när jag lämnade tillbaka Stone Crop setet. Jag köpte Citrus Exfoliating wash och Sugar Plum fuktkräm och hittills älskar jag båda! Cleansern är den bästa jag nånsin har testat!!! Den tar bort allt smink och exfolierar milt vilket min hy (tydligen) behöver varje dag, och så luktar båda produkterna underbart :)Love!

Putsa, diska, tvätta, damma, varje dag är det detsamma...

Skämt åsido, denna veckan har verkligen varit en städvecka! Jag håller på att förbereda inför Ciccis besök nästa helg och jag tycker det är så skönt att få storstädningen gjord! Tvättat 7 laddningar, städat ur skåp och frysen och lagat massa mat och fryst in, så nu ska jag bara baka bröd i veckan också och sen är allt klart!Tråkiga bloggare

En sak som jag måste slänga in lite snabbt, jag tycker det är så tråkigt med bloggare som inte svarar på kommentarer! Och nu pratar jag inte om storbloggarna som får minst 50 kommentarer per inlägg, men jag ställer ofta frågor i kommentarsfältet och 99% av gångerna så lämnas kommentaren obesvarad, trots att det kan vara den enda kommentaren eller ett par, tre andra i samma inlägg och DET tycker jag känns himla trist :S

Har man en allmän blogg som man är inne och uppdaterar så kan man väl lika gärna passa på att svara på kommentarerna, om man nu bara har ett par stycken, tycker ni inte det?
Bild: Expressen.se

Nej, nu får det vara vår!

Spring feelings!
Nu får det minsann vara vår, det blåser fortfarande snålt här i LA!

P.S: Jag är ny på Polyvore, det ser ni säkert, men gud vad beroendeframkallande det är!

RMS Beauty

Jag har skrivit om ett par produkter från RMS beauty i det här inlägget och i veckan gjorde jag slag i saken och beställde en concealer (det är allt min budget tillåter för tillfället), "Un-cover", som tydligen ska vara Miranda Kerrs favorit. RMS beauty säger att deras smink ska "läka" hyn och motverka orenheter och jämna ut hudtonen, men de har bara tre nyanser så jag hoppades bara på det bästa när jag beställde mellanfärgen och den visade sig vara perfekt! Konsistensen är underbar, den bara smälter in i hyn och sitter hela dagen, vilket är ett stort plus eftersom jag annars srer ut som hej-kom-o-hjälp-mig vid femtiden på jobbet!

Den stora utmaningen för mig är förpackningen, jag HATAR burkar! Tuber och pumpflaskor är sååå mycket bättre när det kommer till krämprodukter eftersom jag lätt frestas att ticka fingrarna i burken annars och som vi alla vet så är det rena buffén för bakterier som bara växer och växer och det visar sig på hyn i form av finnar mm. Men så länge jag kan använda min lilla spatel eller pensel så känns detta ändå som den bästa concealer jag har testat hittills :)Bild: RMS Beauty

Att våga reklamera!

Veronicas Make Up Store besvikelse fick mig att tänka på vilka skillnader som finns mellan Sverige och USA när det kommer till kundservice.

Här i USA är kundservicen mest synlig när man går in i affärer, oftast står det en särskild person som bara har i uppgift att hälsa på kunderna och se till att de har det de behöver. Jag har jobbat som säljare i klädaffärer i flera år här i USA och det negativa är väl att de kör lite för hårt ibland, i vissa affärer vill de att man "hoppar på kunden" och verkligen visar de massa grejer och aktivt försöker SÄLJA, något som jag verkligen hatar, både i egenskap av säljare och och kund! Om jag går in i en affär och säljarna är så "på" hela tiden så går jag nästan alltid därifrån, jag tycker det är oerhört jobbigt!

Det som är bra här är i allafall att jag har lärt mig att klaga :) Det låter ju inte så kul, men ibland är det faktiskt nödvändigt att våga klaga, förklara ett problem eller reklamera en vara som man inte är nöjd med.
När jag bodde i Sverige reklamerade jag nästan aldrig nåt, möjligen nåt H&M-plagg någon gång, och anledningen måste ha varit att jag kände mig bekväm på H&M, något jag inte kan säga att jag gjorde på t.ex Åhléns eller Kicks. Jag kan ärligt säga att jag nästan aldrig har blivit bra bemött på Åhléns eller Kicks, personalen verkar helt enkelt inte intresserade av att kunden är nöjd, medans H&Ms personal alltid känns glad och trevlig.

Det kan vara just det som har gett mig modet att reklamera här, att personalen är så utåtriktade och så mottagliga för kundens åsikter. Numera reklamerar jag smink som inte fungerar som det ska, en mascara som smular, ett rouge som inte passar mig, en foundation som ger mig finnar, ALLT reklamerar jag! Det kan man nämligen här, och man får pengarna tillbaka! Det finns såklart vissa klädaffärer som inte ger pengarna tillbaka för vanliga returer, men i de allra flesta affärer har man alltid 30 dagars returrätt.

Sen finns det ju de som utnyttjar systemet till max också, sist jag var på CVS (typ apotek/beautystore/snabbköp) så stod det en gubbe framför mig i kön som lämnade tillbaka en halväten påse nötter som han hade "kommit på att han inte tyckte om längre"(!) och han fick pengarna tillbaka!!!

Reklamerar ni produkter ni inte är nöjda med? Oavsett vilken affär det gäller?

Snart får vi besök :)

Om exakt två veckor kommer en av mina bästa kompisar, Cicci, hit och jag längtar nåt så oerhört!!!
Jag vill ju såklart visa henne allt men eftersom hon bara stannar i två veckor så är det planering som gäller, ok, inte stenhårt eftersom jag tycker det är skönt att kunna vakna på morgonen och känna efter vad man vill göra just den dagen, men jag håller på att kolla på lite olika restauranger och fik och turistgrejer som vi ska göra.

Det är riktigt kul att planera såna grejer tycker jag, titta på mysiga lounger där vi ska ta en drink, roliga fik som serverar sånt som inte finns hemma och sen har jag planerat en överraskningsdag på hennes födelsedag som inträffar när hon är här :) Sen blir det väl en del turistgrejer och sånt, plus en heldag i Beverly Hills med lite kändis-spaning, hur låter det?På Aker Brygge förra sommaren

Eat this, not that!

Jag har fått total dille på matbloggen "Eat this Not that!" Här kan man läsa om de allra onyttigaste maträtterna från olika restauranger i USA och riktigt gotta sig i hur sjutton en milkshake kan innehålla över 2300 kcal och mer socker en ett dussin donuts!!!  Dessutom är det i listform vilket jag råkar älska, och så visar de det bättre alternativet om du nu skulle befinna dig på den restaurangen som erbjuder det värsta och onyttigaste alternativet.


The Unhealthiest Drink in America
Baskin Robbin’s Large Heath Bar Shake (32 oz)
2,310 calories
266 g sugar
108 g fat (64 g saturated)

Let's look at America's Worst Drink in numbers:


73: The number of ingredients that go into this milkshake.
66: The number of teaspoons of sugar this drink contains.
11: The number of Heath Bars you would have to eat to equal the number of calories found in one Baskin Robbins Large Heath Bar Shake.
8-12: The average number of minutes it takes to consume this drink.
240: The number of minutes you’d need to spend on a treadmill burning it off, running at a moderate pace.


Jag är inte typen som räknar kalorier och speciellt inte när man är ute på restaurang, men däremot tycker jag det är intresasnt att de lägger fram fakta som att ovan nämda milkshake också innehåller 73 ingredienser! Det känns ju rent ut sagt löjligt, särskilt när jag tänker tillbaka på när vi gjorde milkshakes som barn och då innehöll de mjölk, glass och frukt eller kakao,tre eller fyra ingredienser alltså!

Det får mig att bli ännu mer motiverad att laga mat själv eftersom man vet exakt vad det innehåller :)

Bild: Eat this not that


LostIiiih, vad spännande det är i "Lost" nu!!! Det är verkligen den enda serien som jag sitter klistrad till, annars är jag en ökänd multitasker, jag skriver på datorn, äter, läser tidningar och städar medan jag kollar på TV, men när det gäller "Lost" så går det inte att missa en sekund för det händer saker hela tiden!!! Och nu är det bara några få avsnitt kvar på hela serien så man känner verkligen att nätet börjar dras ihop!

Och så lite ögongodis i sann teenage-dreaming anda.Vi gillar't

Stone crop katastrof!!!

Ok, kommer ni ihåg hur höga förväntningar jag hade på Eminence produkterna, och speciellt Stone Crop produkterna som skulle verka lugnande och göra huden mer jämn? Låter jättebra i teorin och jag var jätteglad när jag kom hem med min provtub med stone crop serienSetet innehåller en flaska med stone crop serum och resestorlekar med rengöringsgel, mask, fuktgel och fuktkräm.

Meeen, vilket otroligt bakslag!!! Usch och fy! För det första luktade produkterna (med undantag för serumet) avlopp. Tänk dig ett riktigt slemmigt avlopp som du måste djuprengöra (vilket jag har erfarit när jag har jobbat som badvakt i en simhall), precis så luktar de!

Men okej, allt för den där felfria hyn som vi alla eftertraktar. Men de dåliga egenskaperna slutar tyvärr inte där... Rengöringsgelen känns bara som slime som man kletar på ansiktet, den löddrar inte alls och är svår att tvätta av. Sen kom den enda bra grejer med det här setet, serumet, som faktiskt är helt ok, går in i hyn fort och jag hoppas att det gör bra grejer på lång sikt. Sen går det dåligt igen...*suck* fuktgelen visar sig vara det som luktar mest illa och jag ryser bokstavligt talat när jag lägger på den och den lämnar en kletig yta. För att få bort den hemska känslan av fuktgelen vänder jag mig genast till fuktkrämen som ser jättemysig ut! Krämig och sammetslen och går in lätt i huden, meeen... *suck igen* efter ca 30 sek så är huden knastertorr!!! Det känns som om jag har en tight mask på mig och det spelar ingen roll hur mycket eller lite kräm jag lägger på (eftersom alla dessa produkterna är väldigt koncentrerade så ska man bara använda väldigt lite av dem).

Nej, det här var ett totalt bottenapp för mig och efter 4 dagars användning så ser min hud ut som skit. Jag brukar alltid ge hudvårdsprodukter minst 1 månad, men eftersom jag verkligen inte tyckte om konsistensen/lukten/resultaten så blev det retur på dessa!

Förra årets jordbävning

Så här såg det ut förra året, då höll jag på att falla nerför trappan på jobbet!


Jordbävning på jobbet!!!

Usch, jag tycker jordbävningar är så läskiga, denna var visserligen starkare än den förra, (förra året), hela 7.2 på Richterskalan, men den här gången var epicenter mycket längre bort så vi fick bara "vågorna" vilket betyder att marken börjar svaja kraftigt fram och tillbaka som på en båt ungefär och det varade i ca 40 sekunder vilket är väldigt länge! Den stora Northridge jordbävningen -94 varade t.ex bara i 7 sekunder och orsakade otroligt stora skador! Som tur var har inga döda eller skadade rapporterats, ens från Baja där epicentret var. Det blir alltid massa prat om "den stora jordbävningen" så fort det kommer vågor i LA, men jag hoppas verkligen vi slipper uppleva den!


Northridge jordbävningen 1994
Påskfrukost

Det blir inte mycket till påskfirande för oss eftersom det inte är någong direkt ledighet här borta. Jag jobbade torsdag, fredag och ska jobba imorgon också, men jag ville i allafall ta vara på påskafton så jag gick upp i morse och förberedde ett påskägg till min man och bakade scones :) '
Långfrukost är det bästa som finns! Glad Påsk på er!


Samma visa varje påsk

Jag tror att tidningarna återvinner artiklar varje påsk (och jul med för den delen!) om hur mycket godis svenskarna sätter i sig (17 kg om året minsann!) och hur mycket äckligheter som finns i vårt lösgodis (p.s: ja, en sorts löss används för att framställa vissa färgämnen till lösgodis, och även till läppstift!), och jag kan villigt erkänna att jag äter mycket mindre godis här i LA än vad jag gjorde när jag bodde i Sverige, men detta beror mer på att det nästan inte finns nåt gott godis här, plus att det som finns är så in i norden dyrt :(

Jag har inte slutat äta godis fastän jag vet att det är onyttigt på en herrans många sätt, likaså har jag inte slutat äta kött trots att jag vet att djuren för de mesta behandlas för jävligt och dör en plågsam död (försöker dock alltid köpa ekologiskt, men vem vet hur det går till egentligen?) och det påminner mig om Jamie Oliver's program som jag såg häromdagen: Han gjorde ett experiment där han visade hur Chicken nuggets tillverkas, genom att mixa ben, brosk och diverse restdelar från kycklingen främför ögonen på barnen som naturligtvis tyckte att detta var jätteäckligt! Men så fort han formade en nugget av smeten och bröade och stekte den så ville de ändå äta den, och jag satt där och tänkte att "de är ju dumma i huvudet, fy vad vidrigt!", men så gör jag själv samma sak!

Jaja, det jag egentligen skulle komma till var ju att jag reagerade idag när jag såg en smal lite pojke i 8-årsålderna när jag var på väg till jobbet i dag. Jag reagerade för att det var första barnet på väldigt länge som såg normalviktigt ut! Det är ju helt sjukt egentligen, men jag har vant mig vid barn (och oundvikligen deras föräldrar) som är minst 5-10 kg överviktiga från ca 3 års ålder och det var nånting som jag nästan inte såg alls i Sverige.

Enligt Aftonbladets artikel ovan är ca 50 000 barn i Sverige så pass överviktiga att de riskerar följdsjukdomar i vuxen ålder och att dö i förtid, det motsvarar ca 0.5% av det svenska folket (enbart barn dock). I USA är den siffran 34% (igen, bara barnen då). 34 PROCENT!!! Men istället för att rösta om sockerskatt i höst, så röstar vi om marijuana legalisering istället... det är helt enkelt olika hur regeringen väljer att prioritera...

Ingen sockerskatt i LA, fast det skulle behövas...Cigarettautomat som säljer marijuana i LA (obs! på riktigt!)


So little time...

Ååååh, det är så mycket jag vill skriva om! Har massa nyinköp, tester och misslyckade produkter att blogg om, men jag är så fruktansvärt trött när jag kommer hem från jobbet :(
Det får helt enkelt vänta till imorrn eller på lördag, men det kommer!

p.s: Var inne på H&M igår och det finns fortfarande jättemycket kvar från Garden Collection! Ganska förvånande tycker jag, särskilt att den röda jackan och den här klänningen fanns kvar i alla storlekar som jag trodde var bland de populäraste plaggen.


RSS 2.0